Optimas | AVISO LEGAL
16728
page-template-default,page,page-id-16728,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

AVISO LEGAL

“En compliment del que estableix la Llei 34/2002 d’11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic (LSSI), s’informa dels següents aspectes legals;

“optimas  ® és la marca per internet d’ OPTIMAS 2012, S.L. CIF B65878688”

Responsable de la Web : OPTIMAS 2012, S.L. CIF-B65878688
Domicili: menéndez pelayo, 52, 4-3, 08800 Vilanova i la Geltrú (Barcelona)
Activitat. “CONSULTORIA EMPRESARIAL”.
E-mail de Contacte: info@optimas.cat

Per a qualsevol aclariment sobre les presents condicions, té a la seva disposició la següent adreça: info@optimas.cat

Usuari:

L’usuari es compromet a utilitzar el portal d’acord amb el que estableix aquest avís legal.
L’usuari es compromet a no utilitzar el portal o els seus serveis i continguts de forma contrària al que disposa la legislació vigent que sigui d’aplicació.
OPTIMAS 2012, S.L. es reserva el dret a no concedir accés a serveis i continguts del Portal quan així ho estimi segons la seva Política de Seguretat i Comercial.
OPTIMAS 2012, S.L. d’acord amb el que preveu la LSSICE suprimirà o inutilitzarà aquells enllaços a continguts o directoris o instruments de recerca en el cas que l’activitat o informació a la qual remeten és il · lícita o lesionin béns o drets d’un tercer susceptibles d’indemnització.
Per remetre qualsevol informació en aquest sentit es podrà enviar un correu electrònic a la següent adreça info@optimas.cat
Qui utilitza aquest lloc web, ho fa per la seva pròpia responsabilitat. L’usuari d’aquesta pàgina web, mitjançant el seu accés a la mateixa, s’obliga a utilitzar-la de manera plenament conforme amb les lleis i els usos del tràfic i respondrà, enfront de OPTIMAS 2012, S.L. o enfront de tercers, de qualssevol danys i perjudicis que pugui causar com a conseqüència de l’incompliment d’aquesta obligació

Limitació de responsabilitat:

Els continguts d’aquest lloc web s’ofereixen amb una finalitat informativa i divulgativa. No constitueixen ni substitueixen un assessorament professional, de manera que OPTIMAS 2012, S.L.  s’eximeix de qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, que pogués derivar de l’ús o aplicació de la informació d’aquesta web fora dels seus propòsits.

Els enllaços (hipervincles) o continguts de tercers que apareixen en aquesta web i aplicació, es faciliten amb la finalitat d’ampliar la informació o indicar un altre punt de vista. La seva inclusió no implica l’acceptació d’aquests continguts, ni l’associació de OPTIMAS 2012, S.L. amb els responsables d’aquestes pàgines web, de manera que rebutja tota responsabilitat en relació amb els mateixos, així com pels danys que poguessin causar-se per qualsevol motiu en seu sistema informàtic (equip i aplicacions), documents o fitxers.

OPTIMAS 2012, S.L. només podrà ser responsable per aquests continguts conforme al que estableix la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en cas que, havent tingut coneixement efectiu de seva il·licitud o que lesiona els béns o interessos d’un tercer, no suprimeixi o inutilitzi l’enllaç als mateixos.

OPTIMAS 2012, S.L. no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat d’aquest lloc web  ni dels seus continguts per motius tècnics, de seguretat, control o manteniment del servei, per fallades degudes al servidor que allotja els continguts o d’altres intermediaris o proveïdors , per atacs contra el sistema informàtic, ni per qualsevol altre motiu que es derivin de causes que escapin al seu control, pel que rebutja qualsevol responsabilitat, directa o indirecta, pels mateixos.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada per OPTIMAS 2012, S.L.. La bústia de contacte de la web té caràcter merament informatiu.
Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta WEB sense citar el seu origen o sol · licitar autorització.