Optimas | Aprenentatge en Moviment
15234
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15234,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

PROGRAMA DE MINDFULNESS MBSR

Vols fer un taller d’un dia i veure com funciona? Ja tens experiència en la pràctica de mindfulness i vols seguir amb tot el programa? Posa’t en contacte amb nosaltres i t’explicarem com ho fem.

CREIEM EN NOVES MANERES D’ENFOCAR EL CANVI

Oferim noves perspectives per aconseguir nous reptes, en entorns més feliços

La metodologia LLEC® SERIOUS PLAY® és una poderosa eina que utilitza peces de Llec per generar un entorn de reflexió i comunicació que permet accelerar la identificació, l’anàlisi i la resolució de problemes.

 

Cada participant construeix el seu propi model de LLEC en tres dimensions , en resposta a les preguntes del facilitador utilitzant maons LLEC especialment seleccionats.

 

En Optímas comptem amb diversos professionals certificats per l’associació de masters, creadors de l’eina Llec Serious play.

informació

El Mindfulness fa que puguem parar i observar on estem per poder tornar a recuperar el nostre equilibri i calma interior.

 

La paraula mindfulness no té traducció directa a l’espanyol, la podríem considerar com el poder desenvolupar l’atenció plena. Implica centrar-se al moment present d’una manera activa, sent conscients de l’experiència que estem vivint dins o fora de nosaltres, tal com és, sense pretendre controlar-la, ja sigui un pensament, una emoció, un record o qualsevol altre element que es creui en el nostre camí.

 

Nosaltres anem més enllà i posem en pràctica el MBSR (mindfulness based stress reduced o REBAP) una intevención psicoeducativa amb base científica i més de 1000 estudis que validen els seus beneficis. Un programa testat que ha mesurat els nivells d’estrès abans i després del procés en els participants per validar aquesta reducció i aportar major benestar a les persones que segueixen les seves indicacions.

informació

Estàs en un moment de canvi? Vols enfocar millor els teus resultats? Creïs que podries fer les coses d’una altra manera però no saps per on començar? t’asseguis ancorat a una rutina de la qual voldries fugir però no saps per on començar?

NeuroQuotient és una eina que et permet primer prendre consciència d’on estàs i com t’organitzes internament per després poder enfocar-te en allò que et va a permetre establir un nou camí i canvi en la teva manera de fer les coses.
És una invitació a realitzar una mirada interna i a saber què estem fent i com ho estem fent i observar millor què ens està passant per poder prendre mesures més eficaces.

Comptaràs amb una experta certificada en l’eina i que ha format part de la creació del model, que et donarà un feedback personalitzat una vegada realitzat l’estudi online.

informació

VOLS MÉS INFORMACIÓ SOBRE EL QUE PODEMOS FER PER AJUDAR-TE EN EL CANVI?

ESTRATÈGIES PER Al CANVI I DESENVOLUPAMENT PROFESSIONAL I PERSONAL

Ser el soci de referència de les organitzacions que creuen i confien en la formació com a estratègia per avançar i desenvolupar el talent

ESTRATÈGIA RRHH

T'ajudem a dissenyar una estratègia adequada a la teva organització.

MÉS INFO
COACHING

Coaching personal i professional per aconseguir adequadament els teus objectius amb noves eines

FORMACIÓ

T'ajudem a desenvolupar i dinamitzar equips i responsables a través d'una formació d'alt impacte

CONSULTORIA

Som diferents professionals en disciplines complementàries que engeguem les millors solucions per a la teva empresa

ORGANITZACIONS QUE CONFIEN EN OPTÍMAS

Ser el soci de referència de les organitzacions que creuen i confien en la formació com a estratègia per avançar i desenvolupar el talent

ADEG – Associació d’empresaris del Garraf

Ajuntament de Barcelona

Ajuntament de Sabadell

Ajuntament de Vila-rodona

Ajuntament de Vilanova i la Geltrú

Ajuntament de l'el Prat de Llobregat

Associació Catalana de Llevadores

BSA – Badalona Serveis Assistencials

Cambra de Comerç de Sabadell

CAPI Baix a Mar Vilanova

Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla

CASSA – Aigües Sabadell

Departament d’Agricultura

Departament d’Ensenyament

Departament de Benestar Social

Escola d’Administració Pública de Catalunya

Fluidra

Fundació Adecco

Fundació Pere Tarrés

FURV – Fundació Universitat Rovira i Virgili

GAES

Universitat Rovira i Virgili

Grup DAMM

Hospital Arnau de Vilanova de Lleida

Hospital Clínic de Barcelona

Hospital Joan XXIII Tarragona

Hospital Verge Cinta de Tortosa

IL3 – Institut de Formació Contínua – UB

Institut Català de la Salut

Novartis Farmaceútica

Acaba del contenidors de Barcelona

Universitat de Barcelona

Universitat Pompeu Fabra