Optimas | Consultoria
16465
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16465,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Consultoria

DEBEMOS CONVERTIRNOS EN EL CAMBIO QUE BUSCAMOS EN EL MUNDO - GANDHI

Consultoria

La constant evolució dels mercats, la incertesa i la gestió del canvi són paràmetres cada vegada més habituals per a les organitzacions. Optímas està recolzant en aquest desenvolupament, aportant solucions i metodologia per a cada moment i per a cada ocasió. Volem ser un soci més de l’empresa, un soci per ajudar a desenvolupar noves maneres de fer, amb noves dinàmiques i eines per tal que les organitzacions sàpiguen traslladar el seu valor afegit a la direcció i deixar enrere els continguts rutinaris i més mecànics.

Assessorament a Comandaments i Directius

Sessions individuals amb directius o comandaments intermedis per ajudar-los a enfocar millor les seves habilitats personals. A través del seguiment personal aconseguim treure aquells punts que ajudaran a gestionar millor les seves funcions i a potenciar el seu equip. En les sessions individuals s’integren diferents tècniques: programació neurolingüística, coaching, test específics …. per posar damunt de la taula aquells elements i eines que més s’adeqüin a cada professional.

Vol realitzar un estudi i no sap com? Creu que una auditoria interna podria ser interessant però no vol augmentar en excés els seus costos? Hi ha una part de les seves funcions que vol externalitzar-les perquè no li aporten valor? Aquí pot comptar amb nosaltres, un equip amb anys d’experiència i professionals en diferents àrees per dur a terme amb èxit qualsevol de les seves demandes.

Plans de Carrera

Quan entra un professional en la seva empresa sap què oferir-li en els propers 3 anys segons el seu perfil i evolució? Sap detectar el potencial en els seus equips? I si hi ha rotació té el reemplaçament àgil i fàcil? o el cost és elevat fins a aconseguir que estigui al dia? És interessant saber planificar aquesta rotació, aquesta evolució dels diferents perfils, saber dotar d’eines als diferents professionals al llarg de la seva trajectòria laboral en la nostra empresa, i sobretot és interessant per als propis professionals que saben què poden esperar de l’empresa i què espera l’empresa d’ells. La motivació està garantida.

Formació de Formadors Interns

Ajudem a les entitats públiques en assolir l’Esquema Nacional de Seguretat (ENS) i l’Esquema Nacional d’Interoperabilitat (ENI), sempre acompanyats de les eines informàtiques desenvolupades especialment per donar compliment aquests requisits legals.

Gestió per competències

Engegar un Sistema de Gestió per Competències pot ser interessant segons el moment en el qual es trobi la nostra empresa. Saber què significa, entendre en què ens pot ajudar, analitzar si estem en aquest moment ideal per poder portar-ho a la pràctica, veure què costos suposa (temps, dedicació de professionals…). Sobretot que sigui una ajuda per a la nostra organització i no només una moda passatgera.

Plans de successió

Com té la piràmide d’edat de la seva empresa? Té un grup important de professionals que en 5 o 10 anys es jubilaran? ha pensat com traspassar aquest coneixement a l’organització? Plans de seguiment, tutories de creixement, implantació d’eines col·laboratives entre sèniors i juniors… Diferents sistemes ens poden ajudar a gestionar aquest coneixement i sobretot a integrar-ho d’una manera àgil i eficaç.

LSSICE

Assessorem en la implantació i posterior seguiment normatiu de la Llei dels Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic 24/2002. És la primera norma estatal que pretén ocupar-se de tota l’activitat que es desenvolupa a Internet i xarxes socials.

ENS, Esquema Nacional de Seguretat

Una estratègia interessant per diferents raons: donem valor als nostres professionals, els motivem en objectius diferents al seu dia a dia (ensenyar és atractiu per als treballadors de les empreses), i ajudem a integrar la gestió del coneixement en la pròpia organització.

Audits de Comunicació Interna

Implantar un Quadre de Comandament d’Indicadors, seguir els objectius de manera àgil i saber com quantificar-los. Poder implantar la Gestió per Objectius perquè els professionals de la seva organització estiguin orientats a resultats. Aconseguir que els objectius estiguin integrats amb l’estratègia de l’empresa i amb els interessos dels diferents departaments.

LOPD

Proporcionem una solució integral a l’hora d’implementar i mantenir la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personals 15/1999 i el seu RD 1720/2007 de desenvolupament, en les organitzacions públiques i privades. Per ajudar a alinear les diferents organitzacions amb els requeriments legals disposem d’una eina informàtica amb una experiència de fa més de deu anys

Audits de Comunicació Interna

Dissenyar eines online i focus group adaptats per conèixer què opinen els seus professionals dels seus canals de comunicació. Informes detallats amb tota la informació sobre circuits i interessos. Implementació d’un quadre d’indicadors que ens permeti anar fent fotos de les eines al llarg dels anys. Tot per optimitzar aquestes eines i treure’ls el major profit.

Implantació Estratègia 2.0

Noves eines per optimitzar les xarxes socials i saber com implantar-les, en què ens poden ajudar? comunicació interna, selecció… algunes propostes per treure-li rendiment a un sector en creixement i òptim en costos.

Outsourcing de la Formació

En ser experts en formació i en la gestió de la mateixa, hem pogut aconseguir un alt Know how per poder traslladar-ho al client. Li ajudem a implementar millor els processos en aquesta àrea, a seguir millor a proveïdors, a gestionar més efectivament factures, plantilles…. Tot per aconseguir que el seu departament de formació es centri a captar millor les necessitats dels seus professionals i pugui oferir una consultoria interna de valor.

Normes ISO (Certificacions)

Acompanyem a tot tipus d’organitzacions, públiques o privades, independentment de la seva mida o volum, per assolir l’èxit en l’obtenció de les diferents certificacions en els següents Sistemes de Gestió;

ISO9001- ISO14001- ITIL/ISO20000- ISO27001- ISO50001

Mitjançant una eina informàtica que posem a disposició del client, aconseguim fer més fàcil la gestió, el manteniment i integració, dels diferents projectes i sistemes.

El 100% de les empreses certificades ISO són més eficients i rendibles, amb un mercat assegurat a llarg termini