Optimas | Programa de mindfulness MBSR
17127
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17127,ajax_fade,page_not_loaded,,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Programa de mindfulness MBSR

En quin moment et trobes?

Asseguis que estàs desconnectant-te de la realitat? El teu estrès ha augmentat últimament? Estàs travessant un moment difícil i les emocions et desborden? 0 simplement, vols trobar una altra manera més eficient d’afrontar situacions complexes amb més calma i equilibri?

Què ofereix el programa?

És un programa de 8 setmanes orientat a millorar l’atenció, reduir el malestar o l’estrès i manejar millor situacions complexes. El programa permet recuperar i/o incrementar la claredat mental, el sentit de la vida, l’autoestima i el compromís personal. El programa MBSR ha estat desenvolupat per Jon Kabat-Zinn de la universitat de Massachussets i compta amb més de 22 anys d’evidències.
Publicacions científiques dels efectes mèdics en persones que van participar als programes MBSR han demostrat una reducció del 35% en els símptomes mèdics i una reducció d’un 40% en els símptomes psicològics (estable durant quatre anys).

Com s’organitza?

El programa consta d’1. sessió orientativa, 8 sessions una vegada a la setmana de 2h30 i un dia de pràctica intensiva. Comptaràs amb un llibre de suport per seguir els exercicis així com amb àudios d’exercicis guiats inclosos en el preu. Les sessions es realitzaran en grup des de l’experiència pràctica i l’aprenentatge vivencial; alternant exercicis d’exploració i reflexions vinculades a l’àmbit professional i personal.

Temes que aborda

  1. Què és Mindfulness o atenció plena.
  2. La percepció de la realitat.
  3. Gestió emocional.
  4. L’estrès.
  5. Estrès i resiliència.
  6. Comunicant des de l’atenció plena.
  7. Gestió del temps
  8. Integrant Mindfulness en la vida quotidiana.

Dates, lloc de realització i preu del programa

Les properes sessions i programa es realitzaran en la primavera. Per recarregar les piles. Demana informació per saber dates i llocs de realització

Veuen a descobrir aquest món de calma que et retorna l’energia per al teu dia a dia.

Apunta’t a les sessions orientatives gratuïtes

reserva la teva plaça
He leído y acepto los términos generales